Egy keveset rólunk...

A Laza Rádió a nap 24 órájában sugározza adását a www.lazaradio.com weboldalon. Kora délelőttől késő éjjelig műsorvezetéssel, hajnalban zenével várja hallgatóit. Minden délben és este a kívánságműsorokban a hallgatók szerkesztik az adást. A honlapon található csevegőszoba további interakciót tesz lehetővé, nemcsak a hallgatók, de a hallgató és a műsorvezető között is. Zenei választékunk nagy, a legtöbb könnyűzenei stílus hallható nálunk. Minden korosztálynak szólunk, a legkisebbektől az idősekig. Külön öröm számunkra, hogy külföldről is sokan hallgatnak minket.

A rádió 2005-ben szólalt meg először, egyike a legrégebbi online rádióknak. Kis hubrádióként indult, majd 2008-ra a legnépszerűbb élő netrádió lett. Több tulajdonosváltáson esett át a rádió, majd 2016-ban elhallgatott. 2017-ben teljesen megújult erővel, modernebb weboldallal, kiváló műsorvezetői struktúrával, új tulajdonossal újraindult a rádió.

Online rádió lévén, a Laza Rádió formátumában is kötetlenebb a földi sugárzású állomásoknál; ez lehetővé teszi, hogy a műsorvezető lejátszott zenéivel és műsorvezetési technikájával alkalmazkodjon a hallgatók igényeihez. A műsorvezető egyben zenei szerkesztő is: a legmagasabb fokú önállósággal rendelkezik, hogy megmutathassa egyéniségét – megtartva a rádiózás általános szabályait és a rádió arculatát.

Szerkesztett műsoraink négy kategóriába sorolhatók: elektronikus zenei műsorok, rock és alternatív stílusú műsorok, magyar zenei műsorok és vegyes jellegű műsorok. Kívánságműsoraink is vannak, ahol a zenei szerkesztő a hallgató. Hajnalban AutoDJ szolgáltatásunk biztosítja a változatos zenéket.

A rádió szerzői jogi és műsorszórási előírásokat tiszteletben tartva, jogszerűen üzemel. Az élő főcsatorna mellé elindult egy tematikus csatornánk is a mulatós. Itt a nap 24 órájában csak mulatós zene szól, amit AutoDJ szolgáltat.

Partnereink bizalma igazolja, hogy az internetes rádiózásnak van jövője: együttműködünk több híres előadóval is. Műsoridőn kívül igyekszünk segíteni, ahol tudunk: többek között ajándékokat gyűjtöttünk a Heim Pál Gyermekkórháznak, kollégáink között található egyetemista, családanya, hátrányos helyzetű és sérült személy is.

A műszaki költségek és a jogdíjak előteremtésére, rendszeresen bulikat szervezünk, ahol a rádió műsorvezetői és DJ-i szolgáltatják a zenét, így hallgatóinknak személyes találkozásra, kötetlen beszélgetésre is lehetősége nyílik.

Műsorvezetőink szabadidejükben, hobbiként foglalkoznak a rádiózással. A műsorok összeállításában szinte teljesen szabad kezet kapnak, a kötöttségek minimálisak, csak a rádió arculatának megtartását szolgálják és kiemelkedően foglalkoznak a rádió hallgatóival, mondhatni családias környezetet alakítanak ki. Talán pont ez adja azt a 'pluszt', ami a Laza Rádiót egyedivé teszi és amit hallgatóink már első hallásra éreznek.

Partnereink

Laza Chat
Beszélgess a műsorvezetőkkel és a hallgatókkal.

Semmi mást nem kell tenned, egy gyors regisztráció és máris ott lehetsz a többiekkel.

A regisztrációnál megadott adataidat semmi másra nem használjuk fel, csak a belépéshez szükséges azonosításra.

Jó beszélgetést kíván a Laza Rádió csapata!
Belépés
Copyright Laza Radio Online © 2005 - 2024 All rights reserved Artisjus: W/001225/2017 NMHH: BJ/3945-5/2017