Laza Rádió - Online Rádió - Terjedünk, mint a vírus - F.A.Q.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hivatalosan működik a Laza Rádió?

Igen. A Laza Rádió rendelkezik minden olyan szerződéssel, ami a jogtiszta műsorszóráshoz elengedhetetlen (Artisjus, Mahasz-Eji, NMHH). Ezen szervezetek szerződésszámait megtalálhatjátok a weboldal alsó részében (Copyright rész).

Hogyan tudom hallgatni a Laza Rádiót?

öbb féle lehetőség közül választhatsz.
A weboldal tetején, jobb oldalon (ONLINE PLAYER KLIKK IDE) gombra kattintva, fel fog jönni egy felugró ablak, amiben megtalálható az online lejátszó. Közvetlen hallgatási linket a kezdő oldalon találsz, a (Válassz csatornát) menüpont alatt. Itt a (HIGH, MED, LOW) gombokra kattintva fog bejönni a gépeden található lejátszó.

Hogyan tudok hirdetni a Laza Rádióban?

A Média ajánlat menüre kattintva, ki tudod választani a legmegfelelőbb hirdetési módszert számodra, a banner és reklámspot hirdetési lehetőségek közül. További információt a Kapcsolat menüponton keresztül tudsz kérni.

Hogyan támogathatom, illetve köthetek partnerkapcsolatot a Laza Rádióval?

A Laza Rádió minden nemű segítséget és támogatást elfogad. Partnerkapcsolat egyedi megegyezés és elbírálás alapján történik. További információt a Kapcsolat menüponton keresztül tudsz kérni.

Hogyan tudok rendelni a webáruházban?

A webáruház menüre kattintva, kiválasztod a megfelelő terméket, amit meg szeretnél rendelni, kitöltöd az adataidat és elküldöd a megrendelést. További információt a Kapcsolat menüponton keresztül tudsz kérni.

Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a műsorvezetőkkel?

Hivatalos Viber számunkon: +36 70 719 19 49 vagy a chaten: https://chat.lazaradio.com

Hogyan kérhetek zenét?

Viberen vagy a chaten, jelenleg.

Hogyan tudok belépni a chatre?

A weboldal alján jobb oldalon a (Laza Chat) menüpontra kattintva, új oldalon megnyitja a chat felületét. Itt a neved és jelszavad beírásával, már be is tudsz lépni a felületre. Ha nem vagy még regisztrált tag, akkor a (REGISZTRÁCIÓ) kiírásra kattintva tudsz regisztrálni. Amennyiben elfelejtetted a jelszavad, az (ELFELEJTETTEM A JELSZÓT) kiírásra kattintva tudsz új jelszót igényelni. Egyéb segítséget a Kapcsolat menüponton keresztül tudsz kérni.
Laza Chat
Beszélgess a műsorvezetőkkel és a hallgatókkal.

Semmi mást nem kell tenned, egy gyors regisztráció és máris ott lehetsz a többiekkel.

A regisztrációnál megadott adataidat semmi másra nem használjuk fel, csak a belépéshez szükséges azonosításra.

Jó beszélgetést kíván a Laza Rádió csapata!
Belépés
Copyright Laza Radio Online © 2005 - 2024 All rights reserved Artisjus: W/001225/2017 NMHH: BJ/3945-5/2017