LazaRadioOnline Mulatós csatorna Magyar csatorna Dance-House-Trance csatorna Trance - Hardstyle - House - Minimal - Handsup - Dubstep - D&B csatorna
2015. január 27. Kedd  Angelika névnapja van. | Holnap Károly, Karola névnap lesz. 
Adásban: Sandro Dj
Sandro Dj
I.D.P. Italian Dance Party
Hallgasd az élő műsorunkat - ITT
Laza Rádió élő csatorna - magas minőség Laza Rádió élő csatorna - közepes minőség Laza Rádió élő csatorna - alacsony minőség
Hallgasd Online - Klikk ide - Listen Online

 
A Laza Rádió

 A Laza Rádió a nap 24 órájában sugározza adását a www.lazaradio.com weboldalon. Kora délelőttől késő éjjelig műsorvezetéssel, hajnalban zenével várja hallgatóit. Minden délben és este a kívánságműsorokban a hallgatók szerkesztik az adást. A honlapon található csevegőszoba további interakciót tesz lehetővé, nemcsak a hallgatók, de a hallgató és a műsorvezető között is. Zenei választékunk nagy, a legtöbb könnyűzenei stílus hallható nálunk. Minden korosztálynak szólunk, a legkisebbektől az idősekig. Külön öröm számunkra, hogy külföldről is sokan hallgatnak minket.
Rólunk

 A rádió 2005-ben szólalt meg először, egyike a legrégebbi online rádióknak. Kis hubrádióként indult, majd 2008-ra a legnépszerűbb élő netrádió lett. A Justmusic.FM RiseFM általi felvásárlását követően a második helyre csúszott, de ezt sikerült megőriznie egészen 2009 végéig. Ekkor bekövetkezett a rádiós piac talán legnagyobb átalakulása: a Danubius és a Sláger az internetre kényszerült, őket tekinthettük a leghallgatottabbaknak. 2010 elején a Danubius Rádió megszüntette internetes adását is, így a Laza Rádió azóta a harmadik legnagyobb olyan, kizárólag az interneten fogható magyar rádióállomás, amely élő műsort sugároz. A rádiós piac átrendeződése folytatódik, a 2010-es év második felében és 2011 eleje is állomások megszűnését (RiseFM Budapest, Roxy Rádió) és indulását (Radio Face) vonta maga után. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen körülmények között is meg tudtuk őrizni előkelő pozíciónkat a magyar internetes rádiók között. 2011 végén megszünt a Mellesleg.Fm, mint netes rádió, ezzel a Laza Rádió lett a leghallgatottabb Magyar Internetes rádió.

 Online rádió lévén, a Laza Rádió formátumában is kötetlenebb a földi sugárzású állomásoknál; ez lehetővé teszi, hogy a műsorvezető lejátszott zenéivel és műsorvezetési technikájával alkalmazkodjon a hallgatók igényeihez. A műsorvezető egyben zenei szerkesztő is: a legmagasabb fokú önállósággal rendelkezik, hogy megmutathassa egyéniségét – megtartva a rádiózás általános szabályait és a rádió arculatát.

 Szerkesztett műsoraink négy kategóriába sorolhatók: elektronikus zenei műsorok, rock és alternatív stílusú műsorok, magyar zenei műsorok és vegyes jellegű műsorok. Kívánságműsoraink is vannak, ahol a zenei szerkesztő a hallgató. Hajnalban AutoDJ szolgáltatásunk biztosítja a változatos zenéket.

 Legújabb szolgáltatásunk a videostream: egyes műsoraink nemcsak hallgathatók, de "nézhetők" is, még közelebb hozva a műsorvezetőket a hallgatókhoz. A Skype internettelefonnak köszönhetően műsoraink interaktívabbak mint valaha, különösen igaz ez a kívánságműsorokra. Hétvégi "beszélgetős" műsoraink még közelebb hozzák a hallgatókhoz a rádió munkatársait, alkalmanként pedig ismert vagy kevésbé ismert vendégeket mutatunk be riportjainkban.

 A rádió szerzői jogi és műsorszórási előírásokat tiszteletben tartva, jogszerűen üzemel. 2009-ben az élő főcsatorna mellé elindult négy tematikus csatornánk is: dance-house-trance (DHT), jumpstyle, mulatós és retro. 2010-ben a DHT és a retro csatornát a Bermuda (elektronikus és retro) illetve a magyar csatorna váltotta fel. 2011-ben átalakítottuk a tematikus csatornáinkat. DHT helyett létrehoztuk a Magyar, a JumpStyle helyett a 7D7S csatornát. A 7D7S csatornánk az electronikus house, house, igazi bulizószenéket hozza közelebb a hallgatóinkhoz, a Magyar csatornán pedig, csak mgyarnyelvű zenék szólnak.

 Partnereink bizalma igazolja, hogy az internetes rádiózásnak van jövője: együttműködünk a [figyel.hu] híroldallal, Spy The Ghosttal, Lányi Lalával (a Kozmix-frontemberrel), MC Hawerrel és másokkal is. Műsoridőn kívül igyekszünk segíteni, ahol tudunk: többek között ajándékokat gyűjtöttünk a Heim Pál Gyermekkórháznak, kollégáink között található egyetemista, családanya, hátrányos helyzetű és sérült személy is.

 A műszaki költségek és a jogdíjak előteremtésére rendszeresen bulikat szervezünk, ahol a rádió műsorvezetői és DJ-i szolgáltatják a zenét, így hallgatóinknak személyes találkozásra, kötetlen beszélgetésre is lehetősége nyílik.

 Műsorvezetőink szabadidejükben, hobbiként foglalkoznak a rádiózással. A műsorok összeállításában szinte teljesen szabad kezet kapnak; a kötöttségek minimálisak, csak a rádió arculatának megtartását szolgálják. Talán pont ez adja azt a "pluszt", ami a Laza Rádiót egyedivé teszi, és amit hallgatóink már első hallásra éreznek.


CopyRight

© 2005-2015 Laza Rádió

lazaradio.com Webutation
Elvihető tartalmak

Szeretnéd, hogy a Laza Rádió szóljon a weboldaladon? Népszerűsítenéd a Laza Rádiót? Itt megtalálod, ami neked kell!

Hirdetőknek

Hirdess a Laza Rádió műsoraiban vagy akár itt a weboldalon. Nézd meg média ajánlatunkat!

Rádiószerver és tárhely

Rádiószerver és tárhely
Karrier

Szeretnél Magyarország vezető Internetes rádiójának munkatársa lenni? Itt a lehetőség! Olvasd el a feltételeket és jelentkezz!

Kiemelt partnereink

ReklámStatisztikák


Page Rank Check


18,436,790 oldal lehívás